• Fantasy - Everybody Has One..

    Rozdanie


    Z racji tej,że zaniedbuję bloga,a chciałabym też jakoś wynagrodzić wam to moje lenistwo i brak czynnego aparatu postanowiłam zorganizować rozdanie.W sumie głównym powodem jest dzisiejsza data-niby koniec świata,a jednak nie?Tak,to mnie chyba najbardziej zmotywowało,zresztą mam też trochę kosmetyków których ja nie sposób jestem zużyć,więc niech idą w dobre ręce.Notka będzie długa,gdyż lubię dopracowane szczegóły.

    Głównym przedmiotem rozdania jest:


    Przystąpienie do rozdania wygląda następująco:
    -MUSISZ być moim obserwatorem oraz MUSISZ umieścić link z moim rozdaniem na swoim fb bądź blogu jako pasek boczny(banner z linkiem)-1 los
    -możesz dodać mnie do blogrolla-3 losy
    -możesz napisać ODDZIELNĄ notkę na temat mojego rozdania-4 losy
    -możesz wspomnieć w dowolnej notce o moim rozdaniu(wraz z linkiem)-2 losy
    -MUSISZ udzielić odpowiedzi na pytanie-Jak wyobrażasz sobie koniec świata?:)
    W sumie możesz zdobyć aż 10 losów!!Pod koniec rozdania będę wszystko skrupulatnie sprawdzać.

    BANNER ZNAJDUJE SIĘ TU .Jak wiecie nie można kopiować niczego z mojego bloga,stąd link odprowadzający.Pamiętajcie,aby banner na blogu odprowadzał do rozdania,a nie linku ze zdjęciem

    Forma zgłoszenia:
    Obserwuję jako:
    Link z rozdaniem na fb(konkretny) bądź blogu jako banner:
    Oddzielna notka na blogu: NIE/TAK(link)
    Wzmianka w dowolnej notce:NIE/TAK(link)
    Blogroll:NIE/TAK
    Odpowiedź:

    REGULAMIN
    1.Fundatorem nagród jestem ja.
    2.Nagrodą jest zestaw kosmetyków,które widnieją na zdjęciu tj:
    -Masło do ciała Bielenda z serii Bawełna
    -Peeling Enzymatyczny + Maseczka Kojąca Bielenda z serii Bawełna
    -Cień do powiek Egoist od Ingrid Cosmetics
    -Mascara with Jojoba oil No Limits Waterproof od Ingrid Cosmetics
    -Krem BB Cera Śniada od Eveline Cosmetics
    -Balsam do ciała wygładzająco-nawilżający Soraya
    -Kojący krem na rozszerzone naczynka Galanea Laboratories
    -Nawilżająca Terapia Odżywcza Dzień L'oreal Paris -2 próbki
    ps.Data ważności każdego z kosmetyków przekracza ponad rok czasu:)
    3.Kosmetyki są nowe,nigdy nieużywane oprócz cienia u którego sprawdziłam kolor pędzlem(w razie wygranej,jeśli nie chcesz,mogę go nie wysyłać:) )
    4.Nie wysyłam paczek za granicę.
    5.Jeśli nie masz ukończonych 18 lat,proszę o pisemną zgodę rodziców bądź opiekuna.(jedynie w przypadku wygranej będzie to obowiązywać)
    6.Rozdanie trwa od dziś 21.12.2012 i będzie trwać do 31.01.2013 do godz.23.59.
    7.Zastrzegam sobie prawo do zmiany regulaminu w dowolnym momencie trwania rozdania.
    8.Jeżeli zgłosi się mało osób,przedłużę rozdanie(minimum 40 zgłoszeń)
    9.Na maila od osoby,która wygrała rozdanie czekam 3 dni,po tym czasie losuję kolejną osobę.
    10.Wyniki ogłoszę do 10(wyjątkowo) dni po zakończeniu.
    11.Nie przyjmuję zgłoszeń od osób,których blogi są prowadzone wyłącznie na zasadzie czynnego brania udziału w konkursach.(całe zgłoszenie obejmuje jeden blog,a nie kilka różnych linków dzielących się na strony).Dodatkowo osoby,których blogi miały długą przerwę w prowadzeniu są wykluczone z brania udziału.
    Ważne!!
    Wszystkie komentarze są przeze mnie moderowane-jeżeli ktoś umieści swój link do własnego rozdania,bądź coś kompletnie nie związanego z rozdaniem cały komentarz będzie usuwany.Ostatnimi czasy ciągle takie komentarze się płodzą,mimo wyraźnej prośby na moim blogu.Jeżeli dodałeś/łaś komentarz,a nie został on zaakceptowany(przez np 2-3 dni),bądź usunięty i chcesz to wyjaśnić proszę pisać do mnie na maila twistfantasy@gmail.com ,wszystko wytłumaczę.


    Życzę wszystkim powodzenia:)

    xoxoTwistFantasy


    42 komentarzy:

    1. Obserwuję jako: nuneczka1991
      Link do bannera: http://nuneczkatestuje.blogspot.com/ prawa strona, zjedź w dół ;)
      Oddzielna notka: nie
      Blogroll: Mam cię tam już od dawna :)
      Wzmianka w dowolnej notce: nie
      Odpowiedź: podczas idealnego końca świata zginęłyby wszystkie tępe dzidy, których nie lubię :D Przeżyliby tylko mądrzy i dobrzy ludzie. Nasz sejm z hukiem wyleciałby w powietrze z powodu uderzenia meteorytu i dziwnym trafem żaden poseł by tego nie przeżył. Dinozaury na nowo by ożyły i miałabym fajnego zwierzaczka...i kupę forsy :D

      OdpowiedzUsuń
    2. Obserwuję jako : aleks
      Link: https://www.facebook.com/aleksandra.karniastanisz/posts/343093329131816
      Odpowiedź : Idealny koniec świata to taki, gdzie wszyscy byliby w zgodzie ze wszystkimi... każdy byłby w zgodzie z własnym sumieniem...Bez różnic wyznaniowych, bez kłótni, bez dyskryminacji i rasizmu... Poprostu wszyscy godzimy sie ze swoim losem i odchodzimy, by mogło zacząć się coś nowego...

      OdpowiedzUsuń
    3. obserwuje jako IVONA
      link do banera: http://inspirujemniezycie.blogspot.com/
      notka : NIE
      blogroll : TAK

      odp:)
      koniec swiata??....likwidacja na Allegro aukcji od 1 zł...:))))to bylaby moja osobista apokalipsa:)

      OdpowiedzUsuń
    4. Obserwuję jako: Patrycja Miczek
      Link do banera: http://womancosmeticsreccomending.blogspot.com/
      Oddzielna notka: NIE
      Blogroll: TAK
      Wzmianka w dowolnej notce: NIE
      Odpowiedź: Idealny koniec świata .... hmm... przyznam, że nigdy się nad tym nie zastanawiałam :) Chciałabym, aby wszyscy ludzie zostali nagrodzeni za swoje dobre czyny, miłosierdzie, a wszyscy źli ukarani. Żeby w końcu nastała sprawiedliwość, której ciągle brakuje w dzisiejszych czasach.

      OdpowiedzUsuń
    5. Obserwuję jako: Justyna B.
      banner na pasku bocznym: http://juss1992.blogspot.com/
      oddzielna notka: nie
      Wzmianka w dowolnej notce: nie
      blogroll: nie

      odpowiedź: idealny koniec świata? hmm.. może nie byłby to całkowity koniec ludzkości, ale takiej `rasy` ludzi pijących, morderców, gwałcicieli,..itd. Osobiście końcem dla mnie byłoby zakazanie brania udziału w konkursach :D

      OdpowiedzUsuń
    6. Ten komentarz został usunięty przez administratora bloga.

      OdpowiedzUsuń
    7. Obserwuje jako:BeryPassions
      Link do banera:http://berypassions.blogspot.com/
      odzielna notka :NIE
      wzmianka w notce:Nie
      Blogroll :Nie

      odp:Idealny koniec swiata ? Nagłe bum które wszystkich by uspiło, wiec nikt w tym zwierzeta(kochane)nie bałyby sie. Obudzilibysmy sie na łace jak z rekklamy mleka łaciate. Dookoła nas byli by sami dobrzy ludzie bez su* hu*i morderców polityków ..mielibysmy wszystko czego potrzeba a wlasciwie duzo nam by nie trzebabylo bo juz sami przez lepszy swiat bez tych ludzi byłoby nam dobrze ;)

      OdpowiedzUsuń
    8. obserwuję Ilonusek
      link do banerku: okiemnadin.blogspot.com
      notka: nie
      wzmianka w notce nie
      blogroll nie

      odpowiedź: koniec świata wyobrażam sobie jako wielką bombę, która rozsadzi całą kulę ziemską w jednej sekundzie

      OdpowiedzUsuń
    9. Obserwuję jako: Neonowa
      Banner: http://keepitinmyblackbox.blogspot.com/
      Oddzielna notka: nie
      Wzmianka w dowolnej notce: nie
      Bologroll: nie
      Odpowiedź: Koniec świata wyobrażam sobie jako jeden wielki pożar, spowodowany chociażby uderzeniem w Ziemię (i inne planety) jakiegoś meteorytu. Niezbyt oryginalnie, ale najbardziej prawdopodobnie :P Wszędzie wrzaski, krzyki, płacze - nic przyjemnego do słuchania, a tym bardziej do oglądania. Niestety nikt ani nic nie przeżyłoby tego...

      OdpowiedzUsuń
    10. Obserwuje jako: Ewa Ewa
      banner: http://mypolishlife.blogspot.com/
      Oddzielna notka: Nie
      Wzmianka w notce: Nie
      Blogroll: Tak - http://mypolishlife.blogspot.com/
      Odpowiedź: Wierzę w koniec świata przedstawiony w Biblii. Koniec świata to będzie wielkim wydarzeniem, które zobaczy każdy. Na obłoku z Nieba zejdzie Bóg w otoczeniu aniołów i zabierze tych, którzy w Niego wierzyli do siebie na życie wieczne.

      OdpowiedzUsuń
      Odpowiedzi
      1. Ten komentarz został usunięty przez autora.

        Usuń
    11. Obserwuję jako : Natalia26
      link : http://twistfantasy.blogspot.com/2012/12/rozdanie.html
      Oddzielna notatka :Nie
      Wzmianka w notce; Nie
      Odpowiedź : koniec świata będzie uczczony wielką imprezą z ogromnymi uśmiechami na buzi :)

      OdpowiedzUsuń
    12. Obserwuję jako: Chelsea-Lena
      Jako banner: http://rainbow-above-me.blogspot.com/
      Oddzielna notka: NIE
      Wzmianka w dowolnej notce: NIE
      Blogroll: TAK - http://rainbow-above-me.blogspot.com/
      Odpowiedź: Koniec świata w moich wyobrażeniach to takie mega potężne trzęsienie ziemi, które burzy wszystko, co zbudowali ludzie, a na końcu cały ląd zapada się pod wodę :)

      OdpowiedzUsuń
    13. Obserwuję jako: Marzena Próchniak
      Baner na blogu: http://marzena84beauty.blogspot.com
      Oddzielna notka: nie
      Wzmianka w notce: nie
      Odpowiedź: Koniec świata nas wszystkich zaskoczy. Na niebie będzie widać wszystkie kolory tęczy, w okół rozbrzmi wspaniała muzyka, a wszyscy dobrzy ludzie poczują, co oznacza szczęście :)

      OdpowiedzUsuń
    14. obserwuję jako: Swiat Toski
      baner na blogu: http://swiatwgtosi.blogspot.com/
      Notka: NIE
      Wzmianka: TAK http://swiatwgtosi.blogspot.com/2013/01/nieprzyjemne-rzeczy.html
      Odpowiedz: Bądzmy szczerzy. Koniec świata to koniec świata. najlepiej byłoby chyba gdyby koniec świata był... bezbolesny.

      OdpowiedzUsuń
    15. Obserwuję jako: Tanika i Wojtas
      Baner na blogu: http://dobredlaurody.blogspot.com/
      Notka: nie
      Wzmianka: nie
      Blogroll: tak - http://dobredlaurody.blogspot.com/
      Odpowiedź: Koniec świata wyobrażam sobie jak w śnie, który w dzieciństwie mnie niejednorazowo męczył... Szum, huk, straszny wiatr i strach, bo nie wiem gdzie są moi bliscy, za chwilę ciemność... Nie brzmi to ciekawie, ale tak to właśnie sobie wyśniłam w dziecinnych koszmarach ;)

      OdpowiedzUsuń
    16. Obserwuję jako: agnieszkazg
      Informacja na FB: http://www.facebook.com/agnieszkazg/posts/319184194864831
      Notka: nie
      Wzmianka: nie
      Blogroll: nie
      Odpowiedź: Według mnie koniec świata będzie wyglądał tak, jak został pokazany już w wielu filmach. Do Ziemi zacznie zbliżać się wielka asteroida, która z ogromną siłą uderzy w jej centrum. Płyty tektoniczne zaczną się rozsuwać, co pociągnie za sobą konsekwencje. Trzęsienie ziemi, tsunami, do tego huragany i trąby powietrzne. Generalnie będzie panował jeden wielki chaos, nad którym nikt nie będzie mógł zapanować.

      OdpowiedzUsuń
    17. Obs-Magdalena B
      info jako baner na blogu-http://magicwordcherry.blogspot.com/
      Notka-nie
      wzmianka-nie
      blogroll-nie
      odp- Boję się śmierci, a więc wolę nie wyobrażać sobie końca świata ale jak trzeba to tak sobie myślę, że mój koniec świata nastąpi wtedy, gdy umrę, a jak to będzie wyglądać? Nie mam zielonego pojęcia ponieważ nigdy w życiu nie jest wiadome co Cię można spotkać..

      OdpowiedzUsuń
    18. Obs jako: nicia725
      Baner - http://nicia725.blogspot.com/
      Notka: NIE
      Wzmianka: NIE
      Blogroll: NIE
      Odp - Wielkie bum i nie zostaje nic! Po prostu! ;)

      OdpowiedzUsuń
    19. Obserwuję blog jako kanntona
      Baner:kosmetyczneale.blogspot.com
      Notka; nie
      Wzmianka;nie
      blogroll nie
      Odp. Koniec świata wyobrażam sobie tak jak została przedstawiona w Apokalipsie Św. Jana. Na pewno nie nastąpi w oczekiwanym momenciem tylko nagle wtedy kiedy nikt się tego nie bedzię spodziewał

      OdpowiedzUsuń
    20. Obserwuję jako: anioleek89
      Baner: http://anioleek89.blogspot.com/
      Notka: http://anioleek89.blogspot.com/2013/01/biore-udzia-w-rozdaniu.html
      Wzmianka: nie
      Blogroll: tak
      Odp: Koniec świata... nawet nie chcę sobie tego wyobrażać ale chciałabym aby w tym dniu nastała sprawiedliwość. Wszyscy dobrzy ludzie zostaliby nagrodzeni a źli wreszcie ukarani za swe czyny.

      OdpowiedzUsuń
    21. Obserwuję jako Rudaaa12
      banner; www.rudaa12.blogspot.com
      Notka; nie
      Wzmianka;nie
      Blogroll tak, adres wyżej :)
      Odpowiedź : Koniec świata jak sobie wyobrażam? Pytanie z twych ust ciężkie dosyć padło.. nie mam jakiejś szczególnej teori na to zdarzenie owe, a jeśli przeżyje koniec, to wejdę tu zza światów i dam Ci znać, jak to wszystko się miało, skrupulatnie opiszę jak wyglądało :)

      OdpowiedzUsuń
    22. Obserwuje jako Cookie
      Dodałam baner na swoim blogu : lubinielubi.blogspot.com
      Notki brak
      Wzmianki tez brak
      Odpowiedz .... Wybacz ;-) ale ja tam wole sobie końca świata nawet nie wyobrażać ...ponieważ na myśl cisną mi się tylko i wyłącznie mega kataklizmy. Wybuchy wulkanów , spadające meteoryty i zalewające ziemię oceany - tak to widzę , jednak wolałabym ,aby ów koniec świata był nieco bardziej przyjemny ....Tak więc postanowiłam uruchomić wyobraznię i wymysliłam !!!!
      Koniec świata nastąpi po tym , gdy niebo zacznie zalewać kolorowa pachnąca fala , która wprawi ludzi w stan euforii , po czym wszyscy zaśniemy z uśmiechami na ustach ,a świat zostanie pokryty kolorowymi pęcherzykami z których w przyszłości wszyscy odrodzimy sie w nowym lepszym życiu .
      ;-D

      OdpowiedzUsuń
    23. Obserwuję jako: Dbająca
      Link z rozdaniem na fb(konkretny) bądź blogu jako banner: www.dbambolubie.blogspot.com
      Oddzielna notka na blogu: NIE
      Wzmianka w dowolnej notce:NIE
      Blogroll: TAK
      Odpowiedź:
      Koniec świata wyobrażam sobie tak,że w środku lata zacznie padać kolorowy śnieg,który zasypie całą ludzkość ;-)
      Pozdrawiam ciepło!

      OdpowiedzUsuń
    24. obserwuję jako madzia
      link z rozdaniem na fb- https://www.facebook.com/magdalena.jezierska.988
      odzielna notka na blogu - nie
      wzmianka w dowolnej notce : nie
      blogroll - nie
      odpowiedź - Hmm wzystko zniknie pod wpływem jakiegoś wielkiego wybuchu

      OdpowiedzUsuń
    25. obserwuję jako Joanna_26
      link na Fb: http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=189877011157714&id=100001477077068
      oddzielna notka: NIE
      wzmianka w notce: NIE
      blogroll: NIE
      odpowiedź: Po obejrzeniu wielu filmów i przeczytaniu masy książek uważam, że koniec świata przyniesie kumulację wszystkich najstraszniejszych kataklizmów : tsunami, które zaleje lądy, trzęsienia ziemi, które zrównają ziemię i zniszczą góry, wybuchy wulkanów, które przysłonią słońce na setki lat, wybuchną wszystkie elektrownie atomowe, które zatrują całą ziemię, spadną meteoryty a może i nawet uderzy w nas jakaś ogromna planeta czy wciągnie nas czarna dziura. Wiem jedno, że jak zacznie się coś dziać to ja i tak szybciej umrę ze strachu niż zdąży mnie przykryć fala tsunami :)

      OdpowiedzUsuń
    26. Obserwuje jako : Sunshie
      Baner w pasku bocznym : http://wszystkocokobiece.blogspot.com
      Oddzielna notka : Nie
      Wzmianka w notce : Tak http://wszystkocokobiece.blogspot.com/2013/01/rozdania.html
      Blogroll : Tak http://wszystkocokobiece.blogspot.com
      Odpowiedź :
      Szczerze mówiąc w koniec świata nie wierzę, jednak wszystko jest możliwe. Gdyby to miało nastąpić myślę że zaczęłoby się od dziwnych wybuchów i burz na słońcu. Naukowcy byliby zdezorientowani i wymyślaliby jakieś dziwne teorie próbując wytłumaczyć co się dzieję. W zawrotnym tempie zaczną topnieć lodowce, przy równiku temperatura przekraczać będzie 60 stopni Celsjusza. W przeciągu kilku dni słońce zacznie coraz bardziej zbliżać się do planety. Na Ziemi będą szalały suszę i pożary. W końcu zdezorientowaniu ludzie zaczną wariować i popełniać masowe samobójstwa. Ci którzy przeżyją wymrą z powodu braku wody i monstrualnych temperatur. Na koniec w wyniku zbyt dużych temperatur jądro ziemi wybuchnie i po planecie nie będzie już śladu .

      OdpowiedzUsuń
    27. Obserwuję jako: Sylv
      Link do informacji w banerze na pasku bocznym: http://moja-mala-graciarnia.blogspot.com/
      Notka - NIE
      Blogroll - TAK
      Odp na pytanie: Wyobrażam to sobie tak, że wszyscy zaczniemy unosić się w powietrzu, a potem popękamy jak bańki mydlane, wszystko zamieni się w kolorowy pył i zniknie, na końcu nasza planeta pęknie jak balon. :p
      A tak serio, to nie wierzę w koniec świata :)

      OdpowiedzUsuń
    28. obserwuje jako: lovemeamore
      baner: TAK lovemeamore.blogspot.com
      osobna notka: TAK http://lovemeamore.blogspot.com/2013/01/rozdanie.html
      blogroll TAK: lovemeamore.blogspot.com

      Odp na pytanie : Koniec Świata? wyobrażam sobie że spadnie jakiś deszcz płonących ogniem meteorytów ;D które będą uderzać ziemie i spali się wszystko :D zostanie sam popiół i nie będzie nic :D trochę straszna wizja ale w końcu koniec świata taki pewnie nie będzie :D ale nikt nie zna dnia ani godziny ;))

      OdpowiedzUsuń
    29. obserwuję jako: dakota
      banner: http://77dakota.blogspot.com/
      oddzielna notka: nie
      wzmianka: tak: http://77dakota.blogspot.com/2013/01/post-sobotnio-organizacyjny.html
      blogroll: nie
      odpowiedź: Koniec znanego nam świata? To proste! Ten, kto go wymyślił w końcu się na nas wkurzy, że robimy tutaj taki syf. Przyjdzie, wyjmie z kontaktu tę ogromną wtyczkę i wszystko zniknie. Tak szybko, jak się pojawiło. My też. Nie będzie bolało ;)

      OdpowiedzUsuń
    30. Obserwuję jako: Słonecznik
      Baner:
      Notka: NIE
      Wspomnienie: NIE
      Blogroll: NIE

      Odpowiedź: Koniec świata wyobrażam sobie tak jak w wierszu Czesława Miłosza - będzie to dzień jak każdy inny w naszym życiu i nawet nie zorientujemy się, że to już koniec.

      OdpowiedzUsuń
    31. Zapomniałam linku do bloga http://bambusowy-raj.blogspot.ro/ baner w bocznym pasku

      OdpowiedzUsuń
    32. Obserwuję jako: always fashionable
      Link z rozdaniem na fb: https://www.facebook.com/della.show/posts/197825373696249
      Oddzielna notka na blogu: NIE
      Wzmianka w dowolnej notce:NIE
      Blogroll: TAK http://thedellashow.blogspot.com/
      Odpowiedź: Wyobrażam sobie koniec świata jako ''wielkie bum'', które niszczy wszystko.

      OdpowiedzUsuń
    33. Obserwuję jako : Glamworld
      link do bloga - baner: http://cosmetic-jungle.blogspot.com
      wzmianka w dowolnej notce TAK : http://cosmetic-jungle.blogspot.com/2013/01/roz-wypiekany-bourjois.html
      Blogroll: NIE
      Odpowiedz: moje wyobrażenie o końcu świata to wszechogarniająca ciemność i zimno aż do momentu gdy zginie wszystko.

      OdpowiedzUsuń
    34. Obserwuję jako: gwiazdeczka60
      Link do baneru na blogu: http://worldofcolorr.blogspot.com/
      Oddzielna notka na blogu: Nie
      Wzmianka w dowolnej notce : Nie
      Blogroll: Tak
      Odpowiedź: Hmm... koniec świata to dość szeroki temat. Ja osobiście uważam, że nastąpi on na skutek zniknięcia warstwy ozonowej i po prostu promienie słoneczne będą zbyt mocne, nastąpi ocieplenie klimatu.

      OdpowiedzUsuń
    35. Obserwuję jako: Serenitka B
      Link z rozdaniem na fb(konkretny) bądź blogu jako banner: http://serenitka-skarby-na-wieszaku.blogspot.com/
      Oddzielna notka na blogu: NIE
      Wzmianka w dowolnej notce:NIE
      Blogroll:TAK http://serenitka-skarby-na-wieszaku.blogspot.com/
      Odpowiedź: Koniec Świata wyobrażam sobie jako wielki wybuch którego fala uderzeniowa przemieszcza się błyskawicznie po całej Ziemi i którego ogień trawi wszystko na swojej drodze.Nie powinno raczej nic boleć skoro śmierć nadejdzie natychmiastowo;)

      OdpowiedzUsuń
    36. obserwuję jako -byjean
      link do banera na blogu - http://byjean.blogspot.com
      oddzielna notka - nie
      wzmianka - nie
      blogroll - nie
      odpowiedź - Nie mam bladego pojęcia jak wyobrażam sobie koniec świata, bo jak o tym myslę to myślę o róznorakich katastrofach ( rodem z filmu 2012 ), chociaż nie wierzę,że takie coś ma nastąpić. Wierzę bardziej w naukowy koniec świata,bądź w taki,że rasa ludzka wyginie na rzecz panujących Ziemią robotów.

      OdpowiedzUsuń
    37. Obserwuje jako:
      wikimiss Niewiadoma
      link do barneru:
      http://wikimiss.blogspot.com/
      oddzielna notka:
      nie
      brogroll :
      nie
      Odpowiedź:
      Koniec świata?
      Według mnie nie nastąpi. Moja ciocia przeżyła 7 końców świata!
      I nic ;) Żaden nie nastąpił. To poprostu bajka wymyślona przez ludzi, którą samych siebie i innych straszą!

      OdpowiedzUsuń
    38. Obserwuje jako: Ewelina Blue
      link do baneru: http://excellentfashionandbeauty.blogspot.com/
      oddzielna notka: nie
      blogroll: tak http://excellentfashionandbeauty.blogspot.com/
      odpowiedź: koniec świata??... hmmm. myślę, że to będzie tak jak od wieków napisane jest w Bibli. :)

      OdpowiedzUsuń
    39. Obserwuje jako : Angelika Nieznane
      link do baneru : http://impossibleb.blogspot.com/
      odzielna notka : nie
      blogroll : nie
      odpowiedź: ja już przeżyłam chyba 4 końca świata, ja tego nie pojmuję co ma być to będzie tylko Bóg może wiedzieć kiedy to wszystko ma się zakończyć. Ja akurat o tym nie myślę, żyję chwilą i czerpie z niej jak najwięcej by przeżyć jak najlepiej dlatego jeżdzę na wyjazdy z moimi znajomymi za swoim klubem. A najbardziej lubie wyjazdy ryzyka czyli wszystkie bo każdy wyjazd jest dla nas wyjazdem ryzykownym ale czerpie z tego jak najwięcej. I tak jak w tych pięknych słowach "za piękne chwile, których nigdy się nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów którzy staną murem." tak żyje nie patrząc co będzie jutro bo tego wolę nie wiedzieć.haahha i znów się rozpisałam... :)

      OdpowiedzUsuń
    40. Obserwuję jako: Karolina Piotrowicz
      Baner na prawym pasku: http://beauty-fashion-life.blogspot.com/
      Oddzielna notka na blogu: TAK http://beauty-fashion-life.blogspot.com/2013/01/rozdanie-u-twistfantasy.html#comment-form
      Wzmianka w dowolnej notce: TAK http://beauty-fashion-life.blogspot.com/2013/01/rozdanie-u-czarna-m.html#comment-form
      Blogroll: TAK
      Odpowiedź: Nie wierzę w koniec świata, ale gdybym miała to sobie wyobrazić to moja wizja jest taka, że na początku będzie trzęsienie ziemi, które robią duże szczeliny w glebie a później to ogromna fala, która zalewa cały świat i niszczy wszystko. ( jak w filmie "NIEMOŻLIWE", który polecam!). :)

      OdpowiedzUsuń
    41. obserwuję jako Piotr04
      link na Fb: https://www.facebook.com/Piotr.Bialecki04/posts/416709281745351
      oddzielna notka: NIE
      wzmianka w notce: NIE
      blogroll: NIE
      odpowiedź: Koniec świata następuje każdego dnia dla tysięcy ludzi na świecie, odchodzą z niego na różne sposoby dlatego uważam że apokaliptyczny koniec świata będzie dla każdego indywidualny, każdy zobaczy go inaczej, odczuje inaczej. Nie jestem sobie w stanie wyobrazić jednakowego końca świata dla całej ludzkości. Pozdrawiam :)

      OdpowiedzUsuń

    Każdy ma fantazje, nie tylko jedną..A ja je przedstawiam w kosmetykach i perfumach. Sprawdź i powiedz mi o swojej...

     

    About Me

    Moje zdjęcie
    Patrycja vel Gabi. Perfumoholiczka. Dziewczyna z rocznika '92. Blog będzie tak jak i jego właścicielka-pokręcony!;) Lubię dzielić się z innymi tym co mam. Mam pomysł na życie i tego się trzymam, a co będzie dalej?Czas okaże....;>

    Cooperation

    About Me

    zBLOGowani.pl

    KLUB